Germana Incepatori 
A1 – A2

Portivit pentru cei care doresc sa invete germana de la zero sau avand deja minime cunostinte. Axat pe pronuntie, vocabular si forme de introducere.

Germana
Nivel Mediu
B1-B2

Aprofundarea cunostintelor din cursul anterior, accentul este pus pe intelegerea regulilor gramaticale si imbogatirea vocabularului.

Germana
Nivel Avansat
C1

Cu o baza deja bine formata, cursul se va axa pe conversatii fluente, scriere de text si vocabular extins. Se pot face si specializari pentru atestat.

Germana pentru mediul de afaceri

Pentru cei care doresc sa capete cunostinte de limba germana in contextul angajarii la o firma sau relatiilor de afaceri. Cursul este flexibil pe nevoile si cunostintele existente. 

Detalii Curs

Pret: 80 RON/ora. 

Se pot face sedinte de o ora/doua ore. 
Sedintele au loc individual sau in grup de max. 2 persoane. 
Se pot face si specializari pentru atestat Goethe, Test DaF, etc. 

Orice colaborare incepe cu o intrevedere de 30 min (gratis) in care sa ne cunoastem, sa stabilim impreuna asteptarile si sa evaluam cunostintele (daca e cazul). 

Despre mine

Numele meu este Diana si locuiesc in Brasov, impreuna cu sotul meu.
Timp de 8 ani am trait in Germania, absolvind acolo studiile de licenta si master.
Pasiunea pentru limba germana a inceput de la 11 ani, iar de atunci am continuat sa aprofundez limba. Imi place sa interactionez cu oamenii si sa ii ajut sa inteleaga mai bine subtilitatile limbii germane, care la inceput poate parea dificil de invatat insa cu timpul regulile ei devin usor de intuit.

Contact

Telefon:

+40773913317

Adresa: 

Str. Ioan Popasu, Brasov

Lasa un mesaj!

Ai intrebari sau vrei sa programezi un curs?
Poti lasa un mesaj prin formular si voi reveni cu un raspuns in apx. 2 zile lucratoare.